
Czy można być przygotowanym na jesień?
Czy jesteśmy gotowi czy nie – jesień nadeszła. Razem z nią zawsze pojawia się pytanie: Jak przetrwać sezon infekcyjny?
Nasza dietetyczka Agnieszka Karelus radzi,
1 października to Międzynarodowy Dzień Pracownika Ochrony Zdrowia.
Dziękujemy personelowi medycznemu Szpitala MSWiA w Krakowie – za indywidualne podejście i empatię, dzięki którym pacjenci mogą wracać do zdrowia w poczuciu bezpieczeństwa i godności.
Życzymy, żeby wykonywana praca była zawsze pasją i dawała satysfakcję.
Czy jesteśmy gotowi czy nie – jesień nadeszła. Razem z nią zawsze pojawia się pytanie: Jak przetrwać sezon infekcyjny?
Nasza dietetyczka Agnieszka Karelus radzi,
Co dziś było na śniadanie i kolację? Jeśli odpowiedź brzmi: parówki, to można to potraktować jako świętowanie – w końcu to ich dzień…
To z jednej strony tak oczywiste – z drugiej, tak ważne jest dla nas to, żeby to wybrzmiało…
Najczęściej diagnozowany jest po 50. roku życia, a ryzyko wzrasta z wiekiem.
Co roku, rak jest wykrywany u ponad 15 tys. mężczyzn w Polsce,